Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς


STELIOS GIALLOUSIS & Συνεργάτες

Η G-Architects με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών και του σχεδιασμού μοντέρνων και λειτουργικών κατοικιών, μπορεί να αναλάβει εκτός από την αρχιτεκτονική και τις υπηρεσίες μηχανικού που χρειάζεστε, το design αλλά και όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για την αγορά ακινήτου στο νησί της Καρπάθου.

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών η οποία θα φέρει εις πέρας τον σχεδιασμό ή αγορά μίας κατοικίας- ακινήτου στην Κάρπαθο που τόσο επιθυμείτε.

Παρακάτω συνοψίζονται οι βασικές μας υπηρεσίες για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να μας αποστείλετε μήνυμα ή να μας καλέσετε

Αρχιτεκτονική - Υπηρεσίες Μηχανικών

Σχεδιάζουμε το σπίτι ή την επιχείρηση σας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, κάθε νέο έργο είναι για μας μια νέα πρόκληση την οποία αναλαμβάνουμε με πάθος να ολοκληρώσουμε. Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις ιδέες και τις ανάγκες σας και να προτείνουμε λύσεις κάθε μας έργο χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική, μοναδικότητα, λειτουργικότητα, σύγχρονες προδιαγραφές, βιοκλιματικός σχεδιασμός, ένταξη στο φυσικό περιβάλλον και παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Καρπάθου


Η ομάδα μας διαθέτει πολιτικό μηχανικό και μηχανολόγο μηχανικό για κάθε ανάγκη του έργο. Όλα μας τα έργα σχεδιάζονται σύμφωνα με τους συγχρόνους ευρωπαϊκούς κανονισμούς , πλήρη στατική μελέτη βάση του ελληνικού αντισεισμικού κανονισμού, Προτείνουμε και σχεδιάζουμε σύγχρονα συστήματα θέρμανσης και ψύξης , συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.
 

Μελέτη και κατασκευή

Αναλαμβάνουμε από το σχεδιασμό , την κατασκευή μέχρι την παράδοση του ολοκληρωμένου έργου, έτοιμο για κατοίκιση ή λειτουργία. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά τα οποία έχουμε την δυνατότητα να εισάγουμε κατευθείαν από τα εργοστάσια παραγωγής εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές. Συνεργαζόμαστε με επιλεγμένα συνέργεια που διαθέτουν την απαραίτητη πείρα και τις γνώσεις και πραγματοποιούμε υψηλής ποιότητας έργα δίνοντας εγγύηση για τις κατασκευές μας Τέλος κάθε έργο έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την κατασκευή του με συμφωνημένες ρήτρες παράδοσης.

Διακόσμηση

Αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου για χώρους διαμονής και επιχειρήσεις. Διαμορφώνουμε και διακοσμούμε εσωτερικούς και εξωτερικούς ΄χώρους με αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας περιβάλλον ή αυξάνοντας τα έσοδα της επιχείρησης σας.

Μπορούμε να σας προτείνουμε το ιδανικό ακίνητο για αγορά στην Κάρπαθο

Επιλέγουμε και προτείνουμε μόνο κατάλληλα για δόμηση ακίνητα, αφού γίνει πλήρης νομικός έλεγχος των εγγράφων που συνοδεύει κάθε ιδιοκτησία.

Σας ενημερώνουμε υπεύθυνα για τις δυνατότητες και το ιστορικό κάθε ακινήτου και προτείνουμε τρόπους εκμετάλλευσης του.

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που αφορούν την αγοραπωλησία και την καταγραφή της ιδιοκτησίας στις αρμόδιες αρχές.